Toneelvereniging Kameleon

 

 

Wij zijn toneelvereniging Kameleon uit Prinsenbeek, een echte vriendenclub die elk jaar een toneelstuk instudeert. Inmiddels bestaan we nu al 46 jaar. We hebben nog 1 lid, die er vanaf het begin bij is en daar zijn wij heel trots op. 

Vorig jaar hebben we besloten voortaan in september te starten met een nieuw stuk. We repeteren iedere maandagavond van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. Onze voorstellingen willen we nu steeds in maart gaan spelen, in de Drie Linden te Prinsenbeek. We spelen dan op de vrijdag- en zaterdagavond. Op de zaterdagmiddag hebben we een matineevoorstelling speciaal voor de bejaarden van Prinsenbeek, mensen van Hagedonk, mensen van de Zonnebloem en voor mensen van diverse zorginstellingen.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in toneel en denkt u: "Dat zou ik ook wel eens willen doen", neem dan gerust contact met ons op. Ervaring is niet zo belangrijk, passie en motivatie wel én .... vooral gezelligheid!  Dus kom gezellig een praatje maken tijdens een repetitie-avond en wie weet schitter jij volgend jaar wel samen met ons op de planken van De Drie Linden bij toneelvereniging Kameleon.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart a.s. spelen wij het stuk "De goot", dus noteer alvast maar in uw agenda als u dit stuk niet wilt missen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK